Sinikka Häyrisen uniikkia pitsikeramiikkaa

HUOM. Kuvaa klikkaamalla pääset selaamaan kuvagalleriaa.

LEVEÄT VALAISIMET

Esimerkiksi pöydän yläpuolelle tai yleisvalaisimiksi, myös osaksi ryhmää. Halkaisija n. 40 cm. Materiaalina aina kivitavara, punasavi mainitaan erikseen.

KAPEAT VALAISIMET

Esimerkiksi pöydän yläpuolelle tai yleisvalaisimiksi. Halkaisija n. 30 cm tai n. 25 cm.

VALAISINRYHMÄT

Kaivattu uusi ratkaisu suurten, korkeitten tilojen valaisuun. Karjalainen vaihtoehto kristallikruunuille. Ryhmiä voi koota eri- tai samankokoisista varjostimista. Sähkökytkennät  peittää  ns. kattoruusuke tai  yksinkertainen, sileä suojus. halk. n.14cm-40cm. Sähkötyöt tekee haluttaessa paikallinen, kokenut sähköliike, joka laskuttaa niistä erikseen.

SEINÄVALAISIMET

Valaisimista suurimman osan voi asettaa valaisemaan ylös- tai alaspäin.  Voi tehdä ”valaisinsettejä”, kuten esim. kuva 4b.  Seinävalaisinten sähköistys sisältyy hintaan.

SUIHKULÄHTEET

Suihkulähteet ovat Sinikka Häyrisen täysin oman pitkän taiteellisen ja teknisen suunnittelun ja kypsyttelyn uniikkeja tuloksia ja loppumaton innoituksen kohde. Kuvissa esiintyvistä Sinikka valmistaa toisintoja tarvitseville.

VADIT, KYNTTILÄRUUKUT, PÖYTÄVALAISIMET

Kaikki kynttiläruukut ja pöytävalaisimet näillä sivuilla ovat täysin uniikkeja teoksia. Sinikka Häyrinen tekee niistä erilaisia muunnelmia aiheen, pintakäsittelyn yms. suhteen.

Sinikka Häyrinen / Sinikan savikamari